Nyköpings naturliga mötesplats

Så får du den bästa helgen med din BFF

Tänk dig att du har en helg ledig framför dig med inget planerat? Du kan ta sovmorgon och bara göra saker du tycker är kul tillsammans med de du gillar mest. Här listar vi fem roliga aktiviteter på vad ni kan göra.

Öppettider

Vardagar 10.00-19.00
Lördagar 10.00-16.00
Söndagar 12.00-16.00

Ha en shoppingdag i Vågen och Krämaren

Ta en dag på stan och gå runt och kolla in vårnyheterna i affärerna eller fynda på slutrean? Ha tid till att ta en lång fikapaus på Creperiet eller Léspresso, och bara häng och ta tid för varandra.

Ha ett hemma-spa

Efter shoppingen på dagen kan ni passa på att att fixa ett hemma-spa på kvällen? Kanske köpte du med dig ett nytt hudvårdsset från Kicks eller något annat väldoftande från Rituals? Mys med varandra i ett hemma-spa och och sitt och prata om viktiga saker medan produkterna verkar.

Ha en fotodag på torget

Är solen framme är det verkligen perfekt att ta sig ut på stan. Nu när det är ljusare ute, kan ni passa på att ha en fotosession på torget och ta snygga bilder till dina sociala medier vid någon av de fina samlingsplatserna. När du sen postar kan du passa på att hitta lite nya konton att följa och hitta inspiration på makeup eller outfits.

Spela spel med dina kompisar

Ett kul sätt att hänga på helgen är att spela spel. Det tar oftast mycket tid att spela klart så en ledig helg är perfekt för det. Bjud hem fler till en speldag. Ni kan spela brädspel, tv-spel eller datorspel. Poppa popcorn, fixa fruktfat och ha roligt ihop i flera timmar.

Baka något gott

Varför inte bjuda kompisarna eller din familj på något gott i helgen?  Att baka cupcakes är enkelt och gott och superkul att göra ihop med någon. Det finns en massa fina formar på Åhlens och Clas Ohlson och ingredienserna du saknar finns på ICA. Dekorera med godis eller bär. Här kommer även ett recept på cupcakes som är lätt att följa.